Lisa Mans

Lisa MansHallo iedereen, via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Lisa Mans en ik ben 21 jaar. Mijn leeftijd past niet altijd bij mij. Soms voel ik mij vele jonger, dan ben ik een zotte doos vol met creativiteit waar je beter voor oppast. Soms voel ik mij dan weer ouder, dan sta ik stil bij alles wat er in de wereld gebeurt, oorlogen, klimaatverandingen, ziektes,… Ik zou daar dan van willen weglopen maar ik heb geleerd dat dat niet de juiste reactie is.

Momenteel maak ik nog de Hogeschool onveilig. Mijn eerste diploma heb ik op zak, eentje waar Bedrijfsmanagement, optie Winkel-en Retailmanagement opstaat. Ik koos voor deze richting omdat ik van creativiteit houd. Voor mij is creativiteit de sleutel tot succes. Want als je op een creatieve manier met iets bezig kan zijn dan ben je ook gepassioneerd.  Mijn passies zijn er niet veel, ik kan er mij dan ook met volle overgave op richten. Het gaat om mijn vriend en boeken. Juist, in deze volgorde. Sinds mijn 8 jaar ben ik van een mens veranderd in een boekenwurm, figuurlijk dan toch. Mijn droom is om zelf ook één bestseller te schrijven, zo eentje in de aard van Jill Mansell. Dus moest je mij ooit op een cover zien staan, dan weet je dat die droom is uitgekomen.

Mijn andere droom is om een onderneemster te worden. Zo geen harde tante maar eentje die er samen met haar vriend voor gaat. Zowel op het economische als het sociale vlak. Omdat de centjes nog missen en het milieu nu echt wel top priority is, zijn we samen begonnen met Avaru. Zoals ik eerder al zij, het is verkeerd om weg te lopen van de slechte dingen, je moet ze in de ogen durven kijken. Pas dan kan je er iets aan doen. En dat doen hoeft niet immens te zijn. Ervoor zorgen dat je minder voedsel verspilt of minder water verbruikt,… dat gaat niet over grote veranderingen, maar wel voor de natuur en voor jou op lange termijn.