Vooruitgang AvaRu post 3

Hallo allemaal

Vandaag geef ik jullie weer een update van wat we allemaal nog willen doen. We hebben nog heel veel te doen en we willen nog heel veel doen. Helaas hebben we niet altijd evenveel tijd, daarom hopen we dat misschien één iemand zich geëngageerd voelt om ons te helpen. Alle praktische zaken regelen om voedselverspilling te voorkomen, kost enorm veel tijd. 

Om ter zake te komen, gaan we nog erg veel doen. Zoals gewoonlijk blijven we artikels posten, maar willen we ook acties uitwerken. Zo waren we al aan het denken om koelkasten in publieke plaatsen te plaatsen, maar ook willen we starten met ons proefproject in Herentals om voedseloverschotten van handelaren naar sociale organisaties te doen. 

De website hebben we ondertussen in een nieuw jasje gestoken als je naar de achtergrond kijkt. Sommigen onder jullie vonden de achtergrond wat storend, daarom hebben we die iets minder storend gemaakt door een andere achtergrond te kiezen. Voor de rest willen we een quiz op onze website die over voedselverspilling gaat, al moeten we daar natuurlijk eerst vragen voor verzinnen. Iedereen die wil, mag een vraag verzinnen en deze hieronder posten!

Dat was het voorlopig. We hebben nog enorm veel werk en kunnen alle hulp gebruiken. Iedereen die wil, mag zich aanmelden!

Stijn Belmans

Ik ben 22 jaar en ik engageer mij met heel mijn hart voor het milieu. Ik wil eindelijk eens iets terug doen voor de natuur en zo de mentaliteit van de mens positief veranderen. Ik ben er zeker van dat dit mogelijk is als we er samen voor gaan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.