Vooruitgang AvaRu post 4

Hallo allemaal

Bij deze wil ik jullie weer op de hoogte houden van onze activiteiten. We hebben het nu drukker aangezien we aan de opleiding Communicatiemanagement aan Thomas More Mechelen begonnen zijn. Het is voor ons heel moeilijk om deze website te combineren met dingen die we willen realiseren om voedselverspilling tegen te gaan en daarnaast onze opleiding zo goed mogelijk doen. Momenteel hebben we contact met winkels in de regio Herentals om te bekijken hoe zij precies met ons en de organisaties kunnen samenwerken. Dit neemt al wat tijd in beslag, daarom dat we de website nu op de tweede plaats zetten. 

Daarom vragen wij nogmaals of iemand ons zou willen helpen. Mensen die regelmatig een tekst willen plaatsen of filmpjes willen posten, zijn meer dan welkom! Iedereen die wil helpen, kan zich hier aanmelden! Doe het niet voor ons, maar doe het omdat u tegen voedselverspilling bent of andere zaken die slecht zijn voor het milieu en de mens. 

Stijn Belmans

Ik ben 22 jaar en ik engageer mij met heel mijn hart voor het milieu. Ik wil eindelijk eens iets terug doen voor de natuur en zo de mentaliteit van de mens positief veranderen. Ik ben er zeker van dat dit mogelijk is als we er samen voor gaan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.